Over Sioen Furniture

Sioen Furniture is de specialist inzake kantoorinrichting, ergonomie en de inrichting van uw huis. Door de jarenlange ervaring beschikt Sioen Furniture over de juiste expertise om u bij te staan in het ontwerp van uw werkomgeving of woning.

Om steeds de meest stijlvolle en functionele producten aan te kunnen bieden, werkt Sioen Furniture samen met de markleiders inzake interieur. Sioen Furniture is de officiële verdeler in Belgie van oa de volgende merken: Arper, Alea, Comforto, Haworth, Castelli, Rexite, Four Design, Hay, ICF Office, Interstuhl, Lammhults, Palmberg, Bontempi, Abstracta, Bimos, Conen, Huislijn, Brune, Magis, Burodial, Deskin, CP Mobel, Kubikoff, Niesky, EOL groep, Casa Mania, Capdell, Spell, Softline, DeBerenn, Enea ,Indecasa, Hiller, Cascando …
Naast design is het ook belangrijk om oog te hebben voor ergonomie. Daarom is er voor de ergonomische bureaustoelen  steeds iemand in onze toonzaal  aanwezig voor u advies  te geven om een bureaustoel te selecteren die het best bij u past.
Voor de ergonomische bureaustoelen werken we enkel met topmerken waaronder Intersthul, Haworth, Comforto, ICF, Arper . Deze topmerken geven op hun ergonomische bureaustoelen tot 7 jaar garantie. Een ergonomische bureaustoel hoeft niet duur te zijn (zie promo).  Een aantal van onze ergonomische bureaustoelen zijn uit stock leverbaar, deze kunnen gemonteerd meegenomen worden.

De toonzaal van Sioen Furniture is gelegen in het Vlaams-Brabantse dorp Bierbeek (Korbeek-Lo). Hierdoor zijn we vooral actief in de regio’s Leuven, Korbeek-Lo, Aarschot, Kessel-Lo, Herent, Rotselaar, Zaventem, Tervuren, Holsbeek, Tienen, Lubbeek, Boutersem, Keerbergen, Tremelo, Boortmeerbeek, Sint-truiden, Diest, ...

(zie onze Promo's):
Ergonomische Bureaustoelen Promo

Algemene link naar onze Promo's